Del siden
 
       
 

Studievejledning

Danias studievejledning rådgiver og informerer om vores uddannelser. Vi vejleder både pr. mail, telefon og face to face - fx på et af vores campusser, på en uddannelsesmesse eller når vi besøger din ungdomsuddannelse.

Før, under og efter dit studie

Vi er til for at hjælpe dig med spørgsmål om din uddannelse og dine karrieremuligheder, og vi giver sparring, hvis du støder på udfordringer før, under og efter dit studie.

Studievejlederne på Erhvervsakademi Dania har flere års erfaring med studievejledning og er godt klædt på til at hjælpe dig. Vi brænder for at hjælpe og yde en god service. En af vores vigtigste opgaver er støtte dig i din studietid.

Din fortrolige sparringspartner

Vi arbejder i studievejledningen ud fra følgende principper: respekt, ligeværdighed, uafhængighed, åbenhed og tillid.

Når du er i kontakt med en studievejleder, kan du derfor blandt andet forvente, at:

  • vejledningen bygger på en åben dialog. Det er dig, der skal tage beslutningerne. Studievejlederen kan kun give informationer og være en aktiv sparringspartner
  • vejledningen foregår i fortrolighed. Studievejlederen informerer ikke andre om forhold, som du har fortalt om i fortrolighed
  • vejledningen er saglig og uafhængig. Studievejledningen er neutral og ikke afhængig af andre interesser

Studenterrådgivningen

Som studerende på Erhvervsakademi Danias har du også altid mulighed for at få hjælp og vejledning hos Studenterrådgivningen.

Central og lokal vejledning

På Erhvervsakademi Dania har vi mange studerende. For at kunne hjælpe dig bedst har vi vejledning på alle vores adresser - samt et karrierecenter for dig, der er i job og ønsker efteruddannelse.

Hej, vi er dine generelle studievejledere på Dania

Studievejleder
Erhvervsakademi Dania
Studievejledningskoordinator
Erhvervsakademi Dania
Studievejleder
Erhvervsakademi Dania

Få vejledning om en bestemt uddannelse

Hjalp denne side dig?