Del siden
 
       
 

Akademi­uddannelser

En akademiuddannelse er din mulighed for at efter- eller videreuddanne dig på niveau med en kort videregående uddannelse, mens du er i job.

Du kan enten vælge at læse enkeltfag eller tage en hel akademiuddannelse hos os. En fuld akademiuddannelse giver dig adgang til at læse på diplomniveau.

Hos Erhvervsakademi Dania tilbyder vi dig hele 14 akademiuddannelser via Dania Erhverv, der er vores efter- og videreuddannelsesenhed. Herunder tilbyder vi dig mere end 200 forskellige moduler – også kaldt akademifag.

Vi tilbyder dig altid professionel undervisning, uanset dit valg af akademiuddannelse hos os. Derfor vil vi nogle gange selv stå for undervisningen, mens vi andre gange vil overlade opgaven til nogle af vores dygtige samarbejdspartnere, som har specialiseret sig indenfor bestemte områder. På denne måde sikrer vi os, at du altid bliver undervist af de helt rigtige fagfolk.

Video

Dine fordele ved en akademiuddannelse

En akademiuddannelse er en voksenuddannelse, som du kan tage på deltid. Det betyder, at du har mulighed for at læse ved siden af dit arbejde, og du behøver derfor ikke at sige dit job op. Derudover er du garanteret en stejl læringskurve uden at skulle bekymre dig om at skulle tilbage på SU.

Fordelen ved en akademiuddannelse er, at du kan tilmelde dig et modul ad gangen, og herfra bestemmer du selv tempoet. Det giver dig den ro, du har brug for, når du pludselig skal lære en masse nyt og samtidig har et fuldtidsjob ved siden af din akademiuddannelse.

En hel akademiuddannelse varer typisk 3 år, men du kan i nogle tilfælde færdiggøre den på et enkelt år, såfremt du vælger at gå fuldtid. Med andre ord, kan du altså helt selv styre varigheden af din efteruddannelse.

Du er til gengæld ikke tvunget til at tage en hel akademiuddannelse, hvis du ikke føler det nødvendigt. Hos Erhvervsakademi Dania kan du også sagtens vælge de enkeltfag, som netop passer til dine interesser og behov.

Hermed får du mulighed for at skræddersy din helt egen efteruddannelse, hvilket kan gøre dig til en endnu stærkere kandidat, når du en dag skal søge din drømmestilling.

Hvilken akademiuddannelse bør jeg vælge?

Hos os finder du et væld af muligheder, hvor du kan lade dig inspirere, når du går på opdagelse i vores mange enkeltfag og akademiuddannelser.
Nogle af vores mest populære akademiuddannelser er:

  • Ledelse
  • Salg og markedsføring
  • Kommunikation og formidling
  • Økonomi og ressourcestyring

Inden for hvert område har du forskellige muligheder for at udvide dine kompetencer og viden på det særlige uddannelsesområde.

Ledelse

Vil du gerne lære mere om ledelse, og de processer og kompetencer det kræver at være leder? Så kan du læse flere forskellige fag, der giver dig ny viden og redskaber til at lede. På akademiuddannelsen i ledelse er der blandt andet fokus på ledelse af medarbejdere og teams samt forandringsledelse. Du kan fx læse fag i projektledelse, coaching og mange andre, der kan styrke dig som nuværende eller fremtidig leder.

Salg og markedsføring

Inden for salg og markedsføring får du ligeledes mulighed for at dygtiggøre dig i en lang række fag, der kan styrke dig i forskellige salgs- og markedsføringsteknikker. Måske er det digital markedsføring dit hjerte banker for, salgspsykologi eller marketingstrategi og forretningsudvikling? Alle er blandt de fag, du kan læse på en akademiuddannelse i salg og markedsføring hos Erhvervsakademi Dania.

Kommunikation og formidling

På akademiuddannelsen i kommunikation og formidling lærer du at kommunikere og formidle skarpe og effektive budskaber. Fokus er på både intern og ekstern kommunikation, så du kan styre din karriere i den ønskede retning. Du har fx mulighed for at læse fag i digital indholdsproduktion, pressehåndtering, sociale medier og mange andre. 

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med dit valg af akademiuddannelser eller enkeltfag, kan du altid kontakte vores efter- og videreuddannelsesenhed. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Hjalp denne side dig?